Saturday 14 April 2012

12 Nisan 2012 Antremanı - Recap

Sahanın dolu olmasından dolayı fazladan bir gün bekleyen Türk Kası oyuncuları, sabırsızca antremanın başlamasını bekliyordu. Sahaya en son gelen isim Kaptan Emrah Demir ile beraber hazır bulunanlar: Mehmet Özeren, Mehmet Güngör, Cem Gürses, Gül Ulu, Tunca Çaylant, Seçkin Demirkol (TD), Kenan Erginöz, Barış K. Övün (TD) ve Fatih Ön.

Isınma koşusu ve dinamik esneme rutini ile başlayan antremana T.D. Barış Övün'ün süpriz eklemesi damgasını vurdu: Snertz 15x Touch Ground Jump + 30m Sprint! Bacakları jöleye çeviren bu kısa drill, Türk Kası'nın fiziksel olarak hâlâ kat etmesi gereken uzun mesafenin kanıtı idi. Isınma sonrası atışlar (60's) gerçekleştirildi ve taktik idmana geçildi.

Türk Kası bir süredir oturtmaya çalıştığı 1-3-3 sistemine uygun olarak taktiksel antremana başlarken, Boğaziçi Fat Cats karşısında uygulanan başarılı cup'ı da bu taktiğin karşısına yerleştiriyor ve savunma ile hücumu aynı anda çalışıyordu. Handler grubunun hücum, Cutter grubunun cup olduğu bu drill süresince Türk Kası bir çok eksiğini görürken hoş ve eğlenceli anlar da yaşadı. Tecrübeli Handler'lar grubunun dump&swing esnasında gösterdikleri 'üstün başarı' sonucunda gaza gelmeleri, cup'ı "hadi cuuuup, yine kırıldınız, ooo dağılıyorsunuz" şeklindeki nükteli iğnemeleriden sonra kendileri cup'ı oluşturduğu zaman Cutter'lardan daha fena dağılmaları ve "ya disk size gelince 3'e kadar sayıp bekleyin, biz yetişelim." dahiyene fikrini bulmaları gecenin gülümseten anlarındandı.

İki saatin dolması ile antremanı bitiren Türk Kası için zaman yine fazlasıyla çabuk geçmişti. Ultimate açlıklarını dindirememiş olsalarda oyuncular, yorgun ama mutlu bir şekilde evlerinin yolunu tuttu.

No comments:

Post a Comment